Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real posa en marxa una segona edició de l'Assaltabarris per a fomentar la participació a les cases de barri

dijous, 11 d'abril de 2013

Vila-real posa en marxa una segona edició de l'Assaltabarris per a fomentar la participació en els cases de barri

El regidor de Participació Ciutadana, Xavi Ochando, s'ha posat al capdavant de la segona edició de l'Assaltabarris. Un projecte que es va iniciar l'any passat amb l'objectiu d'acostar la cultura als barris i descentralitzar activitats i que, en aquest 2013, s'amplia per a arribar a tots els barris de la ciutat.

"Les cases de barri compleixen un paper fonamental per a fomentar l'associacionisme i són un punt de referència per als veïns de la zona" ha expressat Ochando qui destaca, en aquest sentit, la importància de l'Assaltabarris "com una primera línia d'actuació perquè en les cases de barri es promoguen i es programen, a poc a poc, més activitats socials en què es potencie la implicació dels veïns en la vida associativa dels barris".

Una altra de les novetats presents d'aquest Assaltabarris és que s'ha comptat amb la participació de les mateixes associacions de veïns per a l'elaboració de les activitats. "En implicar els veïns i arreplegar els seus interessos a més de programar espectacles també hem organitzat diferents cursos perquè hi participen" ha indicat Ochando qui avança que "el fet que els veïns puguen reunir-se a partir d'una sèrie d'activitats lúdiques, socials i culturals pot servir com a punt de connexió per a fer-los partícips i col·laboradors dels problemes i solucions que puguen sorgir en el seu barri".

Enguany i, a diferència del passat, en el que tan sols es va poder desenvolupar l'Assaltabarris en sis barris, el projecte arribarà fins als 13 barris que hi ha a la ciutat amb una programació "oberta a tota la ciutadania i en la qual podran trobar diverses possibilitats per al seu temps lliure, conéixer gent nova o iniciar-se en tot tipus d'activitats". La nova programació de l'Assaltabarris començarà aquest dissabte, 13 d'abril, a les 18.00 hores, a la plaça de l'Alguer, al barri de Cervantes, amb una batucada inaugural a càrrec de Serendípia i una classe magistral de funky.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es