Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec Municipal de Temps Lliure compleix 25 anys

diumenge, 28 d'abril de 2013

L'Aplec Municipal de Temps Lliure compleix 25 anys

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real prepara una nova i molt especial edició de l'Aplec Municipal de Temps Lliure en commemoració del seu 25é aniversari, que tindrà lloc durant el mes de juliol i a la qual podran accedir xiquets i xiquetes nascuts el 2007 i fins a l'edat de 16 anys.

Enguany les activitats de l'Aplec es desenvoluparan a les instal·lacions dels col·legis Sarthou Carreres i Escultor Ortells en dos torns: de l'1 al 12 de juliol i del 15 al 26 de juliol, amb 200 places per torn, és a dir, 100 per col·legi.

Les preinscripcions per a poder participar a l'Aplec s'obriran el dia 1 de maig a través del portal web municipal i es prolongaran fins al 31 de maig. A més de per Internet, les preinscripcions també es podran formalitzar de manera presencial, al Centre Social, del 27 al 31 de maig.

Tota la informació referent a la matriculació, calendari i preu públic es pot trobar ja als edificis municipals i al web de l'Ajuntament. D'igual manera, el preu públic de l'Aplec continua sent de 20 euros, tot i que hi ha bonificacions importants per a casos especials que es poden consultar tant al web com als díptics informatius.

L'Aplec Municipal de Temps Lliure és un recurs "molt conegut i apreciat per la ciutadania", segons ha indicat la regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, que consisteix en divertides activitats com ara tallers creatius, jocs esportius, excursions o gimcanes, amb les quals es pretén donar continuïtat a l'activitat educativa dels infants però amb un marcat caràcter lúdic, al mateix temps que es possibilita compaginar la vida laboral de moltes famílies.

A més a més, l'Aplec és per a la regidora "un eix vertebrador essencial a l'hora de treballar per la igualtat entre els i les menors que participen de les activitats amb independència de la situació social o econòmica de les famílies" i ha destacat que, any rere any, l'Aplec ha superat les expectatives de les famílies i dels menors que acudeixen. "Enguany, que celebrem 25 anys d'Aplec, de ben segur que sorprendrem amb grates novetats perquè els més menuts de les cases puguen gaudir del que ja és el seu Aplec", ha conclòs la regidora.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Aplec Municipal de Temps Lliure 2013
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es