Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

El macrosopar de ve´ns de festes supera les expectatives i amplia a 1.500 les places

dissabte, 4 de maig de 2013

El macrosopar de ve´ns que la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana promou en festes ha superat totes les expectatives en la seua segona ediciˇ, que se celebrarÓ el pr˛xim 14 de maig dins de les festes patronals de Sant Pasqual. A pesar d'haver incrementat ja les places de les 800 del primer macrosopar de setembre fins a les mil d'aquesta ediciˇ, l'excelĚlent acollida que entre els ve´ns i ve´nes de la ciutat estÓ tenint la iniciativa ha dut l'organitzaciˇ a decidir una nova ampliaciˇ de places fins a un total de 1.500. TambÚ s'amplia el termini per a les inscripcions i reserves de places fins al pr˛xim 8 de maig.

"Estem molt contents de l'excelĚlent acollida que la idea d'aquest macrosopar ha tingut entre les associacions de ve´ns i entre els ve´ns en general. De fet, l'Ŕxit de la primera convocat˛ria de la iniciativa, que inicialment nomÚs anava a celebrar-se una vegada a l'any, ens va dur a programar un nou macrosopar en aquestes festes de maig i ampliar les places inicials de les 800 que va haver al setembre a les 1.000 d'aquesta ediciˇ", valora el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Xavier Ochando.

"Tanmateix, quan el passat 30 d'abril va acabar el termini per a formalitzar les reserves ens vam trobar que ja estaven totes les places esgotades i que les associacions de ve´ns ens seguien demanant talonaris perquŔ el macrosopar ha despertat moltÝssim interÚs entre els ve´ns i ve´nes de Vila-real", afegeix l'edil. Per aquest motiu, la Junta de Festes, que organitza l'esdeveniment en colĚlaboraciˇ amb les associacions de ve´ns, i la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana, que n'assumeix el patrocini, han decidit ampliar el termini d'inscripcions fins al dimecres 8 de maig i incrementar fins a 1.500 les places.

Els tiquets, amb un preu de reserva simb˛lic d'1 euro, poden arreplegar-se tant en les seus de les diferents associacions de ve´ns com en la Casa de la Festa. Amb ells, els participants en l'esdeveniment podran gaudir d'un sopar dirigit als ve´ns i ve´nes de la ciutat, al marge de penyes i d'associacions, amb taula i cadires, aperitius i beguda a cÓrrec de l'organitzaciˇ, que tambÚ aporta l'actuaciˇ de l'orquestra La Moda per a amenitzar la vetlada.

En aquest punt, Ochando ha volgut recordar que s'ha optat, en la lÝnia de la polÝtica de contractacions que mantÚ l'equip de govern, per una orquestra local. "D'aquesta forma, aconseguim revertir l'esforš en el municipi i dinamitzar l'economia local, per la qual cosa la nostra intenciˇ Ús que cada nova ediciˇ del macrosopar siga una agrupaciˇ vila-realenca diferent la que amenitze la festa dels ve´ns", indica.

El II Sopar de Germanor per a ve´ns i ve´nes de la ciutat se celebrarÓ el 14 de maig a les 21.00 hores al carrer de l'Hospital, una nova ubicaciˇ pel que fa a la del macrosopar de setembre que permetrÓ "mÚs espai i comoditat per a gaudir de la companyia dels ve´ns", conclou Ochando.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es