Inici

Vila-real presenta el programa de festes de Sant Pasqual amb més de 270 actes per a tota la ciutadania

tornar Imprimir

dimarts, 7 de maig de 2013

Junta de Festes, Festes, Noves tecnologies, Sala de premsa, Ajuntament

Vila-real presenta el programa de festes de Sant Pasqual amb més de 270 actes per a tota la ciutadania

Vila-real presenta el programa de festes de Sant Pasqual amb més de 270 actes per a tota la ciutadania

La ciutat de Vila-real es prepara per a rebre, divendres que ve 10 de maig, la Fira i Festes de Sant Pasqual 2013, 10 dies en els quals se succeiran els més de 270 actes que, amb importants novetats com la nova ubicació de la Fira de la Tapa i el nou Recinte Fester, conformen la programació d'enguany. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, juntament amb el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, el regidor de Festes, Xus Sempere, i la reina de les festes 2013, Lorena Traver, acompanyada de les seues dames Maite Fonfría, Ana Robles, Ana Mas i Rocío Artero, han presentat aquest matí a la Casa dels Mundina el programa, que pot consultar-se també per primera vegada en versió mòbil a través d'un codi QR, i han convocat tota la ciutadania a participar i gaudir de tots els actes programats.

"El programa de festes d'enguany és una autèntica obra d'enginyeria, gràcies al treball de la Junta de Festes i la Comissió de Penyes, i una mostra de totes les entitats que conformen l'entramat social de la ciutat", valora l'alcalde, qui ha volgut agrair i felicitar el treball de la Junta de Festes que "amb la meitat de pressupost que altres anys ha aconseguit fer més, incorporar interessants novetats al programa, generar expectatives i oferir activitats per a tots els gustos i edats". "Les festes de Sant Pasqual seran a partir del divendres un parèntesi necessari en la vida quotidiana, un espai de tranquil·litat, per a gaudir des del respecte entre tots, retrobar-nos amb les nostres tradicions i també generar economia i dinamitzar la ciutat", assenyala Benlloch.

El programa de la Fira i Festes de Sant Pasqual 2013 es repartirà demà i el dijous a la Casa de la Festa, en horari de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 19.00 hores, amb la participació de la reina, Lorena Traver, i les dames de les festes. A més, el programa pot consultar-se en el document adjunt i també en versió mòbil a través d'un codi QR i l'adreça http://programadefestes.vila-real.es, vàlida per a qualsevol dispositiu, desenvolupada pel departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vila-real.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programa de la Fira i Festes de Sant Pasqual 2013
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real presenta el programa de festes de Sant Pasqual amb més de 270 actes per a tota la ciutadania_1 Codi QR Programa de Festes de Sant Pasqual 2013
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es