Inici -> Àrees -> Proximitat -> L'alcalde al barri -> Visites de l'alcalde al barri

La campanya 'L'alcalde al barri' trasllada durant tot el dia el despatx de l'Alcaldia al barri del Pilar

dimarts, 7 de maig de 2013

La campanya 'L'alcalde al barri' trasllada durant tot el dia el despatx de l'alcaldia al barri del Pilar

El barri del Pilar s'ha convertit avui, durant tot el dia, en el despatx d'Alcaldia i seu de l'Ajuntament, gràcies a la campanya 'L'alcalde al barri', impulsada des de la Regidoria de Proximitat, en col·laboració amb Participació Ciutadana. L'alcalde, José Benlloch, acompanyat dels regidors Sabina Escrig i Xavier Ochando ha traslladat la gestió municipal al barri del Pilar amb una agenda que ha inclòs una reunió amb les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de la zona, una trobada amb la Junta Directiva de l'associació de veïns del Pilar i visites a comerços, locals i espais públics del barri durant el matí i bona part de la vesprada.

A més, Benlloch ha pogut despatxar amb els veïns del Pilar que prèviament havien sol·licitat cita i ha participat també a l'envelat informatiu instal·lat durant tot el dia al jardí del Pilar per a facilitar informació de totes les campanyes i activitats que desenvolupa l'Ajuntament als veïns que s'hi han acostat.

La campanya 'L'alcalde al barri' és una iniciativa de proximitat de l'Ajuntament de Vila-real que busca "obrir més l'Ajuntament als barris i apropar la gestió municipal a tots els veïns i veïnes de la ciutat". Fins al moment, la iniciativa ha visitat ja els barris de l'Hospital, Sant Ferran i la Unió, a més del Pilar, i en les pròximes setmanes completarà amb noves eixides tot el mapa de barris de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

La campanya 'L'alcalde al barri' trasllada durant tot el dia el despatx de l'alcaldia al barri del Pilar_4 La campanya 'L'alcalde al barri' trasllada durant tot el dia el despatx de l'alcaldia al barri del Pilar_3 La campanya 'L'alcalde al barri' trasllada durant tot el dia el despatx de l'alcaldia al barri del Pilar_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es