Inici

El programa de festes de Sant Pasqual arriba per primera vegada als mòbils i a les xarxes socials

dijous, 9 de maig de 2013

El programa de festes de Sant Pasqual arriba per primera vegada als mòbils i a les xarxes socials_1

El programa de festes de Sant Pasqual arriba enguany per primera vegada als mòbils i a les xarxes socials, amb l'objectiu de facilitar l'accés dels vila-realencs i els visitants a tots i cadascun dels més de 270 actes que conformen el programa d'aquestes festes d'una manera àgil, intuïtiva i còmoda. Per a això, el departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vila-real ha llançat una versió mòbil del programa de festes de Sant Pasqual que posa la programació d'actes a l'abast dels ciutadans des de qualsevol dispositiu, a més de possibilitar la difusió de totes les activitats previstes durant aquests 10 dies a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

La pàgina web adaptada per a mòbils i tabletes desenvolupada per l'àrea municipal de Noves Tecnologies permet l'accés des de qualsevol sistema operatiu, tant Android, com iOS o Blackberry, amb l'objectiu de fer arribar el programa de festes al major nombre de persones, com a complement al tradicional programa en paper i el que habitualment es publica a través del web municipal. L'accés a aquesta versió mòbil pot realitzar-se a través de l'adreça http://programadefestes.vila-real.es o mitjançant un lector de codis QR, capturant el codi que pot trobar-se en tots els programes de festes de mà així com en tots els actes que organitze la Junta de Festes durant aquests dies.

La pàgina web per a dispositius mòbils permet consultar les activitats del programa de festes dia per dia o bé descarregar un versió lleugera del programa en format pdf per a la seua consulta en el cas de no tenir connexió a internet. "Qualsevol ciutadà o visitant que vulga conéixer les activitats programades per la Junta de Festes per a aquests dies podrà accedir a tota la informació en el format que més s'adapte a les seues circumstàncies, ja siga en el tradicional programa en paper com a través del pdf complet que pot consultar-se i descarregar-se des del web municipal i ara, a més, a través dels seus dispositius mòbils d'una forma àgil i senzilla i, d'aquesta manera, poder conéixer al detall la programació d'actes de Sant Pasqual en qualsevol moment i des de qualsevol lloc en el qual es troben", detalla el regidor de Noves Tecnologies, Javier Serralvo, qui ha volgut destacar el treball del departament per a posar en pràctica aquesta "important innovació" en el sistema habitual de difusió del programa de les festes.

En aquesta mateixa línia, a més de la versió mòbil del programa, l'àrea de Noves Tecnologies també facilitarà l'accés a tota la informació de les activitats a través de les xarxes socials Twitter i Facebook. "Tots els seguidors de la pàgina de Facebook i el compte de Twitter de l'Ajuntament rebran a partir del divendres la informació detallada de cadascun dels més de 270 actes previstos amb unes hores d'antelació a la celebració de cada acte", explica Serralvo. Per a poder rebre aquesta informació, aquelles persones que encara no siguen seguidores dels perfils socials municipals tan sols han d'entrar en www.twitter.com/ajvila i fer-se seguidors de @ajvila, o entrar en www.facebook.com/ajvila i fer clic en 'Me gusta'.

Per al desenvolupament d'aquest sistema de difusió del programa de festes, que en només 48 hores des de la seua posada en funcionament ha tingut ja més de 2.400 visites de 2.000 visitants únics, s'han utilitzat els recursos tècnics i personals de l'Ajuntament, de manera que no ha significat cap cost econòmic ni per al consistori ni per a la Junta de Festes.

Galeria multimèdia

Imatges

El programa de festes de Sant Pasqual arriba per primera vegada als mòbils i a les xarxes socials
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es