Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Més de 1.400 veïns gaudeixen de la festa en el segon sopar de germanor

dimecres, 15 de maig de 2013

Més de 1.400 veïns gaudeixen la festa en el segon sopar de germanor

Les festes de Vila-real en honor a sant Pasqual arriben a l'equador amb la participació popular com a principal tònica de la setmana. El segon sopar de germanor per a veïns i veïnes de Vila-real va ser, anit, un del millors exemples, amb més de 1.400 veïns convocats en una festa patrocinada per la Regidoria de Participació Ciutadana que s'ha consolidat, amb només dues edicions, com una de les cites més populars de les festes patronals. El sopar, que inicialment estava previst al carrer de l'Hospital, es va celebrar finalment al Casal de Festes, on els veïns van poder acudir amb el servei autobús facilitat per l'Ajuntament.

La festa continua avui amb activitats infantils, concursos de les penyes, competicions esportives, música i cites religioses. Más de 25 actes que culminaran, si la pluja ho permet, amb el popular concurs de empedraos al Casal de Festes, en la seua novena edició.

Per a conéixer al detall tota la programació d'aquestes festes, podeu consultar el programa des del mòbil, a través de la web http://programadefestes.vila-real.es o codi QR, així com descarregar el programa en format pdf des del web municipal. A més, els seguidors dels perfils socials de l'Ajuntament en Facebook i Twitter reben la informació detallada de tots els actes programats amb algunes hores d'antelació.

Més imatges de les festes en: http://www.flickr.com/photos/ajuntamentvila-real/

Galeria multimèdia

Imatges

Més de 1.400 veïns gaudeixen la festa en el segon sopar de germanor_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es