Inici

El programa de festes de sant Pasqual arriba a prop de 5.000 persones a través de les xarxes socials

tornar Imprimir

dilluns, 20 de maig de 2013

Junta de Festes, Festes, Noves tecnologies, Sala de premsa

El programa de festes de sant Pasqual arriba a prop de 5.000 persones a través de les xarxes socials

El sistema de difusió del programa de festes de sant Pasqual desenvolupat per primera vegada enguany pel departament municipal de Noves Tecnologies a través del web programadefestes.vila-real.es i els perfils socials de l'Ajuntament en Facebook i Twitter ha permés que els 270 actes del programa arriben durant els 10 dies de festes a prop de 5.000 persones, ja siga de manera directa o indirecta, a través de les xarxes socials, a més de les 8.126 visites que ha rebut la pàgina web per a mòbils. Tres de cada quatre visites registrades han accedit al web des de dispositius mòbils, mentre que al voltant d'un 25% de les entrades procedeixen directament de les xarxes socials.

Des de la seua posada en funcionament fins a ahir diumenge, el web programadefestes.vila-real.es ha rebut un total de 8.126 visites procedents de 4.653 visitants únics. D'elles, tres de cada quatre accessos s'han produït des de dispositius mòbils, la majoria a través del sistema operatiu Android (72%).

El regidor de Noves Tecnologies, Javier Serralvo, s'ha mostrat molt satisfet del resultat d'aquesta iniciativa, desenvolupada íntegrament per personal municipal i sense cap cost per a l'Ajuntament, i ha anunciat la intenció de l'equip de govern de seguir avançant en el desenvolupament d'aquest tipus de serveis per a futures programacions.

Quant al sistema de difusió a través de les xarxes socials, gràcies al qual els seguidors dels perfils de Facebook i Twitter de l'Ajuntament de Vila-real han pogut rebre puntualment informació detallada de cadascun dels actes del programa amb algunes hores d'antelació, ha permés fer arribar el programa d'actes de forma directa als 2.451 seguidors de l'Ajuntament en les xarxes, a més de les 2.500 persones aproximadament que, de manera indirecta, a través de retweets i de compartir en Facebook, han pogut també rebre informació sobre el programa.

A més de la versió mòbil i la difusió en xarxes, els usuaris han descarregat 1.315 vegades el programa de festes en format pdf, en les dues versions que l'Ajuntament posava a la disposició de la ciutadania, ja siga en format lleuger o complet.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es