Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local se suma del 3 al 9 de juny a la campanya de la DGT contra les distraccions al volant

divendres, 31 de maig de 2013

La Policia Local de Vila-real se suma a la campanya especial de control i vigilÓncia sobre les distraccions al volant que duu a terme la Direcciˇ General de TrÓnsit per a sensibilitzar i conscienciar els conductors de la necessitat de mantenir l'atenciˇ mentre es condueix i contribuir a controlar mals hÓbits que poden ser causa d'accident. Durant la setmana que ve els agents realitzaran controls en diferents punts de la xarxa urbana per a demanar dades sobre l'˙s dels telŔfons m˛bils, dispositius mans lliures, auriculars i altres elements amb l'objectiu de continuar conscienciant els conductors i vianants perquŔ eviten comportaments imprudents.

Entre les distraccions mÚs habituals en la conducciˇ es troba marcar un n˙mero de telŔfon m˛bil, respondre una telefonada, encendre un cigarret, ajustar la rÓdio o el reproductor de CD mentre es condueix, ja que totes aquestes accions suposen apartar la vista de la carretera durant un temps, perÝode en quŔ el vehicle circula sense control i poden sorgir circumstÓncies que provoquen un greu accident. Altres de les causes freqŘents d'accident de les quals adverteix la DGT sˇn l'˙s indegut dels sistemes de navegaciˇ o GPS, llegir un diari o un mapa, tractar d'expulsar un insecte del cotxe o fumar al volant.

Per tots aquests motius, la Policia Local conscienciarÓ els ciutadans del 3 al 9 de juny de la importÓncia d'evitar distraccions i incidirÓ que la conducciˇ requereix la mÓxima atenciˇ i que hi ha diferents situacions que poden ser el factor desencadenant d'un accident.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es