Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local se suma del 3 al 9 de juny a la campanya de la DGT contra les distraccions al volant

divendres, 31 de maig de 2013

La Policia Local de Vila-real se suma a la campanya especial de control i vigilància sobre les distraccions al volant que duu a terme la Direcció General de Trànsit per a sensibilitzar i conscienciar els conductors de la necessitat de mantenir l'atenció mentre es condueix i contribuir a controlar mals hàbits que poden ser causa d'accident. Durant la setmana que ve els agents realitzaran controls en diferents punts de la xarxa urbana per a demanar dades sobre l'ús dels telèfons mòbils, dispositius mans lliures, auriculars i altres elements amb l'objectiu de continuar conscienciant els conductors i vianants perquè eviten comportaments imprudents.

Entre les distraccions més habituals en la conducció es troba marcar un número de telèfon mòbil, respondre una telefonada, encendre un cigarret, ajustar la ràdio o el reproductor de CD mentre es condueix, ja que totes aquestes accions suposen apartar la vista de la carretera durant un temps, període en què el vehicle circula sense control i poden sorgir circumstàncies que provoquen un greu accident. Altres de les causes freqüents d'accident de les quals adverteix la DGT són l'ús indegut dels sistemes de navegació o GPS, llegir un diari o un mapa, tractar d'expulsar un insecte del cotxe o fumar al volant.

Per tots aquests motius, la Policia Local conscienciarà els ciutadans del 3 al 9 de juny de la importància d'evitar distraccions i incidirà que la conducció requereix la màxima atenció i que hi ha diferents situacions que poden ser el factor desencadenant d'un accident.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es