Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Consell de Participació Ciutadana impulsa l'espai web de participació entre les associacions locals

dijous, 6 de juny de 2013

Consell de Participació Ciutadana

El Consell de Participació Ciutadana ha celebrat aquesta vesprada sessió plenària amb l'objectiu, entre altres punts de l'ordre del dia, d'impulsar entre les entitats locals que formen part de l'organisme l'espai de les associacions dins del web municipal del departament de Participació Ciutadana.

"Són moltes les iniciatives que hem impulsat des de l'equip de govern per a afavorir i reforçar els mecanismes de participació ciutadana a la ciutat, com el ple participatiu, els pressupostos participatius, el nou reglament¿, però d'entre totes elles el Consell de Participació és la principal, perquè és aquella que ens permet un contacte més directe amb els veïns de Vila-real", valora el regidor de Participació, Xavier Ochando. Amb aquest objectiu, la sessió d'aquesta vesprada ha abordat l'impuls de l'espai web de les associacions, mitjançant la recollida de totes les dades de les entitats per a ampliar la informació de contacte que ara s'ofereix en el portal municipal.

"Volem oferir en aquest espai tota la informació de les entitats, descripció dels seus objectius, contacte, activitats o fotografies, per a d'aquesta manera reforçar la cadena de connexió de l'Ajuntament amb les associacions i els veïns de la ciutat", assenyala el regidor.

A més d'aquest punt, l'ordre del dia del Ple del Consell de Participació Ciutadana ha incorporat el debat de dues qüestions a petició de les associacions que integren l'organisme. D'una banda, s'ha obert la reflexió al voltant de la necessitat d'establir camins escolars segurs, plantejada per Vila-real en Bici, i, d'altra banda, el Consell ha abordat la millora de la seguretat en el trànsit de l'avinguda d'Europa, on, detalla Ochando, l'àrea de Serveis Públics ja executa diverses actuacions.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es