Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil imparteix classes de primers auxilis als alumnes de l'IES Miralcamp

dissabte, 8 de juny de 2013

Classes de primers auxilis a l'IES Miralcamp

El Servei Municipal de Protecció Civil de Vila-real ha impartit classes de primers auxilis als estudiants de l'assignatura de Formació i Orientació Laboral d'Administratiu i del mòdul d'Electricitat de l'institut Miralcamp.

Els assistents al curs van practicar i van aprendre amb simuladors les tècniques de reanimació, en adults i xiquets, per a poder arribar a realitzar de forma correcta les principals tècniques de socors com poden ser la reanimació cardiopulmonar bàsica, la maniobra Heimlich, la posició lateral de seguretat per a evitar asfíxies, etc. A més, els alumnes van poder conéixer la forma d'actuar i respondre davant d'aquestes situacions tenint en compte què s'ha de fer abans i després de socórrer al necessitat.

Aquestes classes s'inclouen en la col·laboració habitual entre Protecció Civil i els centres escolars de Vila-real per a formar els estudiants davant d'emergències, primers auxilis, extinció d'incendis, plans d'evacuació i simulacres. Tots els centres poden sol·licitar aquest tipus de col·laboració en el registre de l'Ajuntament de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Classes de primers auxilis a l'IES Miralcamp_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es