Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La UNED amplia l'oferta d'estiu a Vila-real amb cursos de turisme, dret de família i el XIX Curs Francesc Tàrrega

tornar Imprimir

dilluns, 10 de juny de 2013

Sala de premsa, Educació

Presentació dels cursos d'estiu de la UNED

La UNED amplia l'oferta d'estiu a Vila-real amb cursos de turisme, dret de família i el XIX Curs Francesc Tàrrega

El centre associat de la UNED a Vila-real amplia enguany la seua oferta de cursos d'estiu, amb dos nous seminaris sobre la Llei de custòdia compartida i la importància creixent del turisme religiós, que se sumen al ja clàssic Curs internacional d'interpretació musical Francesc Tàrrega, que aquest estiu celebrarà la seua 19a edició. La regidora d'Educació, Rosario Royo, ha acompanyat la directora del centre associat, M. Rosario Andreu, en la presentació de la programació d'estiu, juntament amb dos dels coordinadors dels cursos, Alejandro Gómez-Bello i Emilio M. Obiol, també regidor de Turisme de l'Ajuntament de Vila-real.

El curs Dret de família: Llei de custòdia compartida. Comparativa amb la llei valenciana, coordinat per Gómez-Bello, s'impartirà del 8 al 10 de juliol i es planteja com a objectiu "oferir una visió pràctica de la llei i obrir un debat" sobre la nova normativa. En el seminari participaran ponents com el magistrat del jutjat de Família de Castelló, José Luis Conde-Pumpido, o l'especialista en dret de família, Rosa Edo.

En el cas del curs Turisme religiós, tradició i modernitat, tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol "amb una clara vocació de transversalitat" i l'objectiu d'abastar tant a públic estudiant com a professionals del turisme. En aquesta línia, Obiol ha destacat que el seminari "connecta amb les administracions públiques que veuen en el turisme una oportunitat de desenvolupament i de creixement" i comptarà amb ponents "de primer nivell" com el catedràtic de l'UJI Diego López Olivares o el representant diocesà de Patrimoni Turístic i representant de l'associació cultural Camí de Santiago.

La matrícula per a aquests dos cursos està ja oberta, amb un preu fins a l'1 de juliol de 108 euros en matrícula ordinària i de 63 euros per a estudiants i aturats, mentre que a partir de l'1 de juliol la matrícula passa a costar 124 euros en el cas de la inscripció ordinària i 75 euros per a les bonificades.

A més d'aquestes dues novetats, els cursos d'estiu de la UNED tornen a incloure enguany el XIX Curs internacional d'interpretació musical Francesc Tàrrega, que tindrà lloc del 15 al 21 de juliol en l'entorn del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Entre el professorat d'aquest curs es troba Juan Carlos Cornelles (piano), Bruno Vidal (violí) o José Enrique Bouché (violoncel).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es