Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

Vila-real destina 29.150 euros a les associacions de ve´ns en la convocat˛ria d'ajudes de 2013

diumenge, 23 de juny de 2013

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-real aprovarÓ demÓ les bases per a la convocat˛ria de subvencions a les associacions corresponents a 2013, de les quals podran beneficiar-se les 13 entitats ve´nals registrades en la ciutat aixÝ com la Federaciˇ d'Associacions de Ve´ns i Ve´nes. La convocat˛ria d'enguany ascendeix a 29.150 euros, la qual cosa suposa un increment de 3.150 euros respecte a les ajudes concedides el passat exercici, quan ja es va veure augmentada la subvenciˇ.

"L'adjudicaciˇ d'aquestes subvencions significa complir amb les reivindicacions de les associacions de ve´ns de la ciutat i, sobretot, agilitar els trÓmits per a la concessiˇ de les ajudes i que les entitats puguen saber com abans millor les quantitats amb les quals compten per als pressupostos dels seus programes", explica el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Xavi Ochando, qui detalla que, enguany, les subvencions s'han convocat tan sols dos mesos desprÚs de l'aprovaciˇ dels pressupostos municipals per al 2013. L'edil recorda que, amb aquesta convocat˛ria, les associacions de ve´ns poden solĚlicitar ajudes per a la realitzaciˇ d'activitats com tallers, butlletins informatius, cursos o festes, entre d'altres, i ha destacat que en aquesta ediciˇ "prevaldran, principalment, aquells programes amb finalitats socials i de servei a la ciutadania".

Ochando assenyala que enguany han estat creades dues noves associacions ve´nals i que, per al departament, Ús molt important seguir colĚlaborant amb les entitats aixÝ com escoltar les seues necessitats. "Per aquest motiu, seguirem treballant per a dotar-les de les millors eines per a la seua participaciˇ i implicaciˇ en la gestiˇ municipal". A partir de l'aprovaciˇ de les bases de la convocat˛ria i la seua publicaciˇ en el ButlletÝ Oficial de la ProvÝncia (BOP), les associacions interessades disposaran del termini d'un mes per a solĚlicitar les ajudes per als seus diferents programes i activitats; desprÚs d'aix˛ una comissiˇ tŔcnica valorarÓ les solĚlicituds per a assignar els recursos.

La concessiˇ de les subvencions suposa el pagament immediat del 60% de la quantitat assignada en cada cas. El 40% restant s'abonarÓ a la presentaciˇ de les justificacions corresponents de la realitzaciˇ de les activitats, tal com assenyala l'Ordenanša reguladora de concessiˇ de subvencions a les associacions de ve´ns.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es