Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Vila-real incrementa per segon any consecutiu un 12% les ajudes a les associacions que realitzen activitats juvenils

dijous, 11 de juliol de 2013

La Regidoria de Joventut, que dirigeix l'edil Xavi Ochando, incrementarà per segon any consecutiu un 12% les subvencions destinades a les associacions i entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats dirigides a la joventut. En concret la convocatòria d'enguany ascendeix a 14.840 euros, el que significa un increment de 2.840 euros respecte a les ajudes concedides el passat exercici, la dotació del qual va ser de 12.000 euros.

"Hem incrementat la dotació perquè les entitats que opten a aquestes ajudes disposen de més ingressos per a poder dur a terme els seus programes i projectes" segons assenyala l'edil qui recorda que, encara que es tracta d'una ajuda dirigida a qualsevol associació que promou activitats juvenils, els projectes que més es puntuaran seran aquells que incidesquen en qüestions com el foment de la participació juvenil, la integració o l'associacionisme.

"Amb aquestes subvencions volem ajudar a sufragar part de les despeses que tenen les associacions juvenils en un moment de dificultats per a engegar determinat tipus d'iniciatives que, d'una altra manera, moltes vegades no podrien realitzar-se", segons ha concretat Ochando.

L'objectiu de les subvencions, que es convoquen per tercer any consecutiu, és donar suport als diferents projectes que presenten les associacions en matèries com la promoció d'un oci saludable, el voluntariat, els programes educatius relacionats amb la salut o les activitats de temps lliure.

A partir de l'aprovació de les bases de la convocatòria i la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), les associacions interessades disposaran d'un mes per a sol·licitar les ajudes per als seus diferents programes i activitats, després serà una comissió tècnica l'encarregada de valorar les sol·licituds per a assignar els recursos.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es