Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Vila-real obri el termini de sol·licituds per als desocupats interessats a participar en el curs d'agricultura ecològica

tornar Imprimir

dijous, 11 de juliol de 2013

Sala de premsa, Economia

Vila-real obri el termini de sol·licituds per als desocupats interessats a participar en el curs d'agricultura ecològica

L'Ajuntament de Vila-real ha fet públiques les bases perquè els interessats en situació de desocupació puguen participar en el curs d'agricultura ecològica i formar part del projecte Supermercat KM0 elaborat pel consorci gestor del pacte territorial per l'ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló.

El curs, d'assistència obligatòria per als que superen el procés de selecció, consta de 150 hores teòriques i pràctiques i es portarà a terme a l'Alcora. Les 15 persones amb major puntuació realitzaran l'acció formativa, la resta queden com a suplents.

Els aspirants tenen fins al 17 d'agost per a poder presentar les sol·licituds i participar en la fase de baremació de mèrits on es ponderaran aquelles persones amb experiència en el sector agrícola.

Els interessats poden consultar les bases i obtenir l'imprés de sol·licitud en la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-real.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es