Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

La regidora de Serveis Socials visita el menjador de l'Aplec d'Estiu

dimarts, 16 de juliol de 2013

La regidora de Serveis Socials visita el menjador de l'Aplec d'estiu

La regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, ha visitat el menjador de l'Aplec d'Estiu del col·legi Carles Sarthou. La regidora ha recordat que enguany i, com a novetat, coincidint amb els 25 anys de l'Aplec, s'ha posat en funcionament un menjador d'estiu de forma simultània en dos col·legis de la ciutat, el CEIP Carles Sarthou a la zona sud i el CEIP Escultor Ortells a la zona nord. "D'aquesta manera més de 50 xiquets i xiquetes de la ciutat s'han pogut beneficiar d'aquest nou servei que oferim mitjançant l'Aplec" segons ha assenyalat la regidora qui destaca que "les persones que han volgut han tingut l'opció d'inscriure els menuts al menjador".

Àlvaro ha assenyalat que, en alguns casos, el menjador ha estat gratuït com és el cas de famílies que no perceben cap tipus de renda ni prestació, víctimes de maltractament o derivats de Serveis Socials, "mentre que altres com famílies nombroses, menors amb discapacitat o amb un dels pares a l'atur han gaudit d'una important bonificació" ha detallat Àlvaro.

La regidora ha valorat molt positivament la contribució del menjador a l'Aplec d'Estiu "en una situació de crisi com l'actual, on som coneixedors que moltes famílies no poden sufragar de forma idònia una correcta alimentació dels seus fills, un menjador com aquest amb una gran vessant integradora, feia molta falta" ha declarat l'edil i a més ha puntualitzat que "estem francament satisfets d'haver pogut contribuir a tornar a l'Aplec un marcat caràcter social i integrador, possibilitant la convivència dels xiquets i xiquetes al mateix temps que vetllem per les seues necessitats".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es