Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

El ve´ns de Vila-real han demanat per unanimitat que el sopar de germanor de festes siga al Recinte de la Marxa

dimecres, 17 de juliol de 2013

El sopar de germanor de ve´ns i ve´nes de les pr˛ximes festes de setembre en honor a la Mare de DÚu de GrÓcia de Vila-real es farÓ al Recinte de la Marxa. Han estat els ve´ns, per unanimitat, els qui han decidit que el pÓrquing de l'avinguda d'Europa "Ús el millor lloc" per a celebrar la tercera ediciˇ del macrosopar de germanor, segons ha afirmat el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Xavi Ochando.

Segons el regidor el canvi es justifica principalment per tres motius. En primer lloc, "perquŔ desprÚs de l'Ŕxit de la passada ediciˇ, qualsevol dels carrers que s'havien plantejat anteriorment, es quedava menut per a la capacitat que necessitem", ha detallat Ochando, que matisa que, com a possible alternativa viable, es va pensar en el Casal de Fira i Festes, "per˛ els ve´ns han valorat que l'ac˙stica no Ús l'adequada i que en el nou recinte firal serÓ molt millor". A mÚs, els ve´ns tambÚ han tingut en compte a l'hora de decantar-se pel Recinte de la Marxa "el fet que ja comptaria amb altres envelats, un escenari, equip, barres i instalĚlacions adients per a l'espectacle i que, a mÚs, aportaria alternatives l˙diques per a la gent que volguera continuar la festa una vegada concl˛s el sopar de germanor de ve´ns, sense cap necessitat de desplašar-se grans distÓncies com passaria al Casal de Fira i Festes".

El regidor de Participaciˇ Ciutadana ha volgut recordar que es tracta d'una festa oberta a tota la ciutadania, "siguen de penya o no", i ha destacat que, en el primer macrosopar, van participar 800 persones i que, en la segona ediciˇ, es va arribar quasi a doblar l'assistŔncia, amb la participaciˇ de 1.400 ve´ns. Per aquest motiu, el regidor ha indicat que "aquest Ŕxit va fer plantejar-nos que aquesta activitat s'havia de celebrar durant les dues festes patronals i no una vegada a l'any com estava previst en un principi" i ha avanšat que "esperem que continue l'Ŕxit d'aquesta iniciativa que pretÚn fer unes festes mÚs participatives i obertes a tothom".

Els tiquets, amb un preu de reserva simb˛lic d'1 euro, poden recollir-se tant a les seus de les diferents associacions de ve´ns com a la Casa de la Festa. Amb aquests, els participants en l'esdeveniment podran gaudir d'un sopar adrešat als ve´ns i ve´nes de la ciutat, al marge de penyes i d'associacions, amb taules i cadires, pica-pica i beguda a cÓrrec de l'organitzaciˇ, que tambÚ aporta l'actuaciˇ de l'orquestra AtlÓntic per a amenitzar la vetlada. En aquest punt, Ochando ha volgut recordar que s'ha optat, en la lÝnia de la polÝtica de contractacions que mantÚ l'equip de govern, per una orquestra local. "D'aquesta forma, aconseguim revertir l'esforš en el municipi i dinamitzar l'economia local, per la qual cosa la nostra intenciˇ Ús que cada nova ediciˇ del macrosopar siga una agrupaciˇ vila-realenca diferent la que amenitze la festa dels ve´ns", segons indica Ochando, que recorda que tots els serveis que es puguen prestar per a l'organitzaciˇ d'aquest sopar seran portats a terme per empreses locals "per intentar que els beneficis es queden a Vila-real".

El III sopar de germanor per a ve´ns i ve´nes de la ciutat se celebrarÓ el dimarts 3 de setembre a les 21.00 hores al Recinte de la Marxa.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es