Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Cloenda del programa de suport a joves emprenedors

tornar Imprimir

dissabte, 27 de juliol de 2013

Sala de premsa, Economia

Cloenda programa joves emprenedors

Cloenda del programa de suport a joves emprenedors

El regidor de Comerç i Foment Econòmic, Pasqual Batalla, ha assistit a la cloenda del programa de suport a joves emprenedors que s'ha impartit al llarg de tota aquesta setmana a l'Espai Jove.

Es tracta d'un curs gratuït per a joves de fins a 35 anys amb una idea d'empresa o que estiguen desenvolupant una idea empresarial. En aquestes classes han participat un total de 14 joves de Vila-real.

El curs consta de tres parts: una part teòrica de 15 hores, que ja s'ha fet aquesta setmana a l'Espai Jove. Una segona activitat, que està pendent, que és la jornada Networking Outdoor per a fomentar la cooperació entre les persones que han participat en els tallers dels diferents municipis de la província que participen en el programa i en els quals s'han organitzat activitats com ara ràfting, aventura de muntanya, etc., que es farà al setembre. I la tercera iniciativa és un itinerari formatiu internacional amb els 10 millors projectes que seran seleccionats per a ser presentats a Brussel·les al mes d'octubre.

El programa compta amb el suport del  Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló i de la Regidoria de Comerç i Foment Econòmic de l'Ajuntament de Vila-real.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es