Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Joventut obri el termini d'un mes perquè les associacions juvenils sol·liciten l'ajuda per a l'organització d'activitats

dimarts, 30 de juliol de 2013

La Regidoria de Joventut ha obert el termini perquè les associacions i entitats sense ànim de lucre puguen sol·licitar les subvencions per a l'organització d'activitats adreçades als joves en el municipi. La publicació, dissabte passat, en el Butlletí Oficial de la Província de les bases reguladores de les ajudes suposa l'inici del termini d'un mes perquè les organitzacions juvenils puguen formalitzar la sol·licitud en el registre municipal. En aquesta convocatòria, la Regidoria ha incrementat les ajudes un 12% respecte a l'any anterior, amb una quantitat total de 14.840 euros enfront dels 12.000 euros del passat exercici.

L'objectiu de les subvencions, que es convoquen per tercer any consecutiu, és donar suport als diferents projectes que presenten les associacions en matèries com ara la promoció d'un oci saludable, el voluntariat, els programes educatius relacionats amb la salut o les activitats de temps lliure. Referent a això, el regidor de Joventut, Xavier Ochando, recorda que un dels criteris que es tindran en compte per a la concessió de les ajudes serà el foment de la participació juvenil, la integració o l'associacionisme.

A partir de l'aprovació de les bases de la convocatòria i la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), les associacions interessades disposen d'un mes per a sol·licitar les ajudes per als seus diferents programes i activitats. Després d'això, una comissió tècnica valorarà les sol·licituds per a assignar els recursos.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es