Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Les empreses de Vila-real poden sol·licitar fins al 30 de setembre ajudes autonòmiques a la contractació de desocupats

dimecres, 31 de juliol de 2013

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha obert el termini per a la contractació i sol·licitud d'ajudes destinades a afavorir l'accés al mercat laboral dels col·lectius de difícil inserció laboral per a l'exercici 2013. El Departament Municipal de Comerç i Foment Econòmic, que dirigeix el regidor Pasqual Batalla, ha volgut traslladar aquesta convocatòria, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, i animar les empreses vila-realenques a acollir-se a les ajudes per a fomentar d'aquesta manera la contractació de persones en situació d'atur a la ciutat.

Després de la publicació de l'ordre d'ajudes, les empreses disposen d'un termini de dos mesos per a sol·licitar la subvenció en el Servef, amb una quantia per cada contracte de treball formalitzat d'almenys tres mesos de durada d'un màxim de 1.125 euros (375 euros per a contractes d'almenys 5 hores setmanals; 750 euros en el cas de contractes de 10 hores setmanals i 1.125 euros per a aquells contractes que superen les 15 hores setmanals). Els destinataris finals de les ajudes han de ser dones o persones majors de 45 anys inscrites com a demandants d'ocupació durant almenys tres mesos ininterromputs abans de la data de la seua contractació o persones parades durant més d'un any. El termini per a sol·licitar les subvencions, els requisits de les quals poden consultar-se en l'ordre adjunta, finalitza el 30 de setembre.

Aquestes ajudes se sumen al Pla d'ocupació conjunta, que posaran en marxa l'Ajuntament, la Generalitat i la Diputació, amb una aportació municipal de 130.000 euros, el triple de la prevista inicialment, que permetrà la contractació de 350 persones.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es