Inici

Coneixement! torna per festes amb la I Marxa de Iaies per a la prevenció del consum de drogues i alcohol

dimecres, 14 d'agost de 2013

Coneixement! torna per festes amb la I Marxa de Iaies per a la prevenció del consum de drogues i alcohol

La campanya Coneixement!, impulsada per la Unitat de Prevenció Comunitària de la Regidoria de Serveis Socials per a la prevenció del consum de drogues entre els joves, ha preparat per al pròxim 29 d'agost, vespra de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, la I Marxa de Iaies #Coneixement2013, una singular marxa no competitiva pels carrers de la ciutat amb la qual es vol posar en valor i reivindicar la necessitat de la prevenció del consum de drogues i l'abús de l'alcohol, especialment durant les festes patronals. La particularitat d'aquesta marxa per la prevenció és que, per participar-hi, cal acudir a la cita disfressat de la popular iaia de Coneixement, amb una perruca blanca, plantofes, una bata de color cridaner i ulleres. Les iaies autèntiques també seran ben rebudes.

Les inscripcions poden remetre's per correu electrònic a marxaconeixement@gmail.com o mitja hora abans de començar la carrera, a les 18.30 hores, on els inscrits rebran una samarreta oficial de la I Marxa de Iaies de Coneixement. Amb el número assignat en el dorsal, les iaies participants podran optar al sorteig d'un pernil i vals de les carnisseries de Vila-real per a les compres de la Nit de la Xulla. 

El lliurament de dorsals tindrà lloc a les 18.00 hores a la plaça Major, des d'on, a les 18.30 hores, prendrà l'eixida la marxa no competitiva per recórrer els carrers Major Sant Doménech, Zumalacárregui, Sant Antoni, Sant Roc, plaça Bayarri, Mare de Déu de Gràcia, plaça de Sant Pasqual, raval de Sant Pasqual i Major Sant Jaume, fins a arribar, de nou, a la plaça Major. Quan s'arribe a la meta se celebrarà un berenar popular i els sortejos d'un pernil i vals de compra.

Galeria multimèdia

Imatges

I Marxa de Iaies #Coneixement!2013
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es