Inici -> Àrees -> Medi ambient -> Notícies Medi Ambient

El Simposi de Naturalesa i Fotografia obri el X Concurs de Fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu per a joves

divendres, 23 d'agost de 2013

EDC-Natura Fundació Omacha ha obert la convocatòria del X Concurs de Fotografia de Naturalesa Ciutat de Vila-real i els premis de fotografia de naturalesa per a joves Karibu, que s'atorgaran en el marc del X Simposi Internacional de Naturalesa i Fotografia, patrocinat per la regidoria de Medi Ambient, en el mes d'octubre.

Les instantànies poden remetre's fins al 22 de setembre a la pàgina web de l'entitat, www.edcnatura.com, en sis categories diferents: Paisatge, Flora, Retrat de fauna, Fotografia macro, Art i innovació i Conscienciació Ecològica. Entre totes les imatges se seleccionaran les 18 finalistes a fer-se amb el premi Botànic Calduch a la millor fotografia de naturalesa, dotat amb 1.000 euros, o amb algun dels sis accésits de 100 euros, un per cada categoria.

En el cas dels premis Karibu, dirigits a joves menors de 18 anys, les fotografies han de remetre's, també abans del 22 de setembre, a l'apartat de correus 497 de Vila-real. Les imatges presentades optaran al premi absolut Nikon per a la millor instantània i els premis Duma (de 9 a 12 anys) i Simba (13-17 anys), dotats amb una càmera fotogràfica Nikon i un lot de material educatiu. Es lliuraran també tres accésits en les modalitats Paisatge, Fauna i Flora i un premi honorífic als alumnes d'educació especial.

Podeu consultar les bases en els documents adjunts.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es