Inici

Vila-real es prepara per a les festes de la Mare de Déu de Gràcia amb un programa amb més de 230 actes

tornar Imprimir

dimarts, 27 d'agost de 2013

Junta de Festes, Festes, Noves tecnologies, Sala de premsa

Presentació oficial del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2013_2

Vila-real es prepara per a les festes de la Mare de Déu de Gràcia amb un programa amb més de 230 actes

Vila-real es vesteix ja de festa. Quan falten només tres dies perquè el volteig de campanes i la descàrrega de coets anuncien la imminent baixada de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia, la Casa dels Mundina ha acollit avui la presentació oficial del programa de les festes patronals, que anuncia ja l'inici dels 10 dies de festes que la ciutat de Vila-real dedica a la seua patrona. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, juntament amb el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, el regidor de Festes, Xus Sempere, i el director general de Fobesa, Juan Pablo Mateo, acompanyat de la reina de les festes 2013, Lorena Traver, i les seues dames Maite Fonfría, Ana Robles, Ana Mas i Rocío Artero, han presentat un programa amb més de 230 actes que començarà a repartir-se demà i que avui mateix pot consultar-se ja al web http://programadefestes.vila-real.es, accessible des de qualsevol tipus de dispositiu.

"Les festes patronals ens permeten retrobar-nos amb les nostres arrels i són també una excel·lent mostra del que és la ciutat, amb tots els seus clubs esportius, associacions i entitats implicades en la celebració de les festes", assenyala l'alcalde, que ha volgut destacar alguns dels actes programats per als pròxims dies, com "el macrosopar de veïns, que s'ha demostrat que és tot un èxit i ha posat fi al discurs que les festes són només per a les penyes". Els encierros, l'ofrena divendres 30 o la recuperació dels gegants Jaumet, Pinella, Pasqualet i Marigracieta són altres dels aspectes destacats d'unes festes que, incideix Benlloch, "són una oportunitat única també en l'aspecte econòmic, amb un impacte superior al milió d'euros només en la despesa de les penyes i un retorn des del punt de vista econòmic que multiplica per dos qualsevol inversió que es realitze en festes".

Tant Benlloch com Sempere i Colás han agraït la col·laboració de Fobesa per a l'edició del programa i han convocat els vila-realencs i les vila-realenques a gaudir dels 10 dies de festejos. "Darrere dels més de 200 actes del programa de festes hi ha història, sentiments i molt de treball", apunta Colás, que ha animat els veïns i les veïnes de la ciutat a "oblidar les preocupacions i viure les festes en harmonia i civisme".

El programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia es repartirà demà i dijous a la Casa de la Festa, en horari de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 hores, amb la participació de la reina i les dames de les festes. A més, el programa pot descarregar-se ja al portal web municipal i consultar-se en línia des del mòbil i qualsevol altre dispositiu, a través d'un codi QR i directament al web http://programadefestes.vila-real.es, desenvolupat pel departament municipal de Noves Tecnologies per primera vegada durant les passades festes de Sant Pasqual i que ara torna a posar-se a la disposició de la ciutadania per a facilitar l'accés a tota la informació dels actes de la Mare de Déu de Gràcia. D'aquesta manera, els vila-realencs i les vila-realenques podran accedir a la programació en el tradicional format de paper, en pdf, pdf lleuger i en versió mòbil, a més de la difusió a través dels perfils municipals en Facebook i Twitter de totes i cadascuna de les activitats programades per als pròxims dies.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació oficial del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2013_1 Presentació oficial del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2013 Codi QR del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2013
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es