Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real obri el termini d'inscripció per al nou curs

tornar Imprimir

dissabte, 14 de setembre de 2013

Sala de premsa, Cultura

L'EMTAC obri la matrícula del nou curs

L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real obri el termini d'inscripció per al nou curs

L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real obri el seu termini d'inscripció per al curs 2013/2014. Des d'aquest dilluns i fins al 30 de setembre es podrà formalitzar la preinscripció en la mateixa seu de l'EMTAC per a participar en el nou any acadèmic que iniciarà les seues classes el 14 d'octubre.

Durant el període establert els interessats podran acudir en horari d'atenció al públic, de 17.00 a 20.30 hores, amb una foto de carnet, a les dependències situades a la plaça de Mossén Ballester i formalitzar la seua inscripció. El preu de la matrícula definitiva per a aquest curs és de 35 euros.

L'Escola de Teatre es va posar en marxa amb la intenció d'oferir els principis bàsics de les arts escèniques d'una manera divertida i pedagògica i està dirigida a totes aquelles persones que, independentment de l'edat, tinguen un interés en el fet teatral i vulguen iniciar-se en ell. L'ensenyament del centre es divideix en dues seccions en les quals s'engloben diferents grups: l'Aula Infantil, a partir dels 6 anys, que es reuneix un dia a la setmana durant una hora i mitja, i l'Aula per a Adults, destinada a majors de 16 anys, que es realitza dos dies a la setmana. En l'Aula Infantil, els xiquets i xiquetes assagen diferents muntatges teatrals durant l'any basats, principalment, en contes tradicionals o actuals o en històries inventades. Pel que fa a l'Aula d'Adults, les classes impartides són interpretació, veu i tècnica corporal.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Informació i inscripcions a l'EMTAC
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es