Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Més de 50 agents de tota la Comunitat assistiran al curs de gestió mediambiental de vehicles abandonats de la Policia Local

tornar Imprimir

dimecres, 18 de setembre de 2013

Sala de premsa

Més de 50 agents de tota la Comunitat assistiran al curs de gestió mediambiental de vehicles abandonats de la Policia Local

Més de 50 agents de Policia Local de tota la Comunitat participaran demà, 19 de setembre, en la jornada Gestió policial mediambiental en vehicles abandonats, organitzada pel Departament de Formació de la Policia Local de Vila-real. Al curs, al qual assistiran principalment els responsables de les unitats de gestió de vehicles abandonats, el cap de la Unitat de Vehicles Abandonats i Precintes de la Policia Local de Vila-real, Francisco García García, abordarà tots aquells aspectes que poden contribuir a una millor tramitació respecte als vehicles antics o abandonats i que, amb el temps, generen greus problemes tant d'estacionament com de brutícia i contaminació.

Per a acabar amb aquesta problemàtica la Policia Local és qui, després de detectar l'abandonament d'un vehicle, procedeix a posar-se en contacte amb el propietari. En el cas de Vila-real, els ciutadans poden gestionar la retirada del seu vehicle antic a través de la pàgina web de la Policia Local, gràcies a un servei que es posa a la disposició dels veïns, sense cost algun, per a poder retirar i eliminar el seu vehicle de la via pública.

El curs es realitzarà demà, en la sala de formació de la Prefectura de la Policia Local de Vila-real, de 16.30 a 19.30 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es