Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La Universitat Popular arranca la 56a campanya amb mig centenar de cursos "adaptats a la demanda"

tornar Imprimir

divendres, 20 de setembre de 2013

Sala de premsa, Educació

Inici de curs de la 56a campanya de la Universitat Popular

La Universitat Popular arranca la 56a campanya amb mig centenar de cursos "adaptats a la demanda"

La Universitat Popular ha obert aquesta setmana la seua 56a campanya, amb prop de mig centenar de cursos i tallers que abasten tot tipus de disciplines, des de l'àrea de benestar personal a la formació general i l'artesania, i pràcticament totes les places cobertes. "Estem molt satisfets de la resposta que han rebut tant els cursos tradicionals com les novetats introduïdes en aquesta campanya", valora la regidora responsable de la Universitat Popular, Rosario Royo, qui assenyala que, tanmateix, "si hi ha gent interessada en inscriure's en algun dels tallers, pot passar per la Casa dels Mundina i s'intentarà donar resposta a la demanda".

Royo ha visitat aquesta setmana algunes de les classes que s'estan impartint en l'edifici de l'Escola Taller, on se celebren els tallers de restauració de mobles, pintura o hort ecològic, una de les principals novetats d'aquesta 56a campanya, en la qual també s'inclou rus per a viatgers i un curs de formació general amb el títol Fa temps que has deixat d'estudiar? que manté la seua matrícula oberta per a poder donar resposta a totes aquelles persones que, per diferents circumstàncies, van deixar els estudis i ara volen reciclar-se. "Intentem sempre adaptar-nos a allò que ens demanen els ciutadans i per això, per exemple, el curs d'automaquillatge i perruqueria ha canviat d'horari i s'impartirà ara els dimarts de 10.00 a 13.00 hores perquè així ens ho havien sol·licitat les usuàries", explica la regidora.

La programació de la Universitat Popular es completarà amb les jornades Coneix Vila-real i altres tallers al llarg de la campanya, que es perllongarà fins al 20 de desembre i finalitzarà amb una exposició col·lectiva a la Fundació Caixa Rural.

Galeria multimèdia

Imatges

Inici de curs de la 56a campanya de la Universitat Popular_3 Inici de curs de la 56a campanya de la Universitat Popular_2 Inici de curs de la 56a campanya de la Universitat Popular_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es