Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia una campanya per a controlar la ITV en cotxes i ciclomotors

dissabte, 21 de setembre de 2013

La Policia Local de Vila-real iniciarà aquest dilluns, 23 de setembre i fins al 4 d'octubre, una campanya per a controlar la ITV en cotxes i ciclomotors per a comprovar que els vehicles que circulen per la ciutat ho fan en perfectes condicions tècniques i han passat tant la revisió ordinària com la inspecció de vehicles que pogueren ser susceptibles d'inspeccions extraordinàries.

L'objectiu de la campanya és reduir el nombre de vehicles que circulen sense haver passat l'obligatòria inspecció tècnica de vehicles per a evitar riscos i garantir la seguretat viària. Per això, la Unitat de Trànsit de la Policia Local realitzarà controls en els quals, a més de la inspecció, també es vigilaran aquelles infraccions complementàries a la ITV com són no portar l'adhesiu que identifica haver passat la revisió, una incorrecta ubicació d'aquest o mancar de l'informe tècnic, entre d'altres. També es farà especial vigilància als ciclomotors, que estan obligats a passar la ITV ordinària a partir del tercer any de vida i biennal a partir d'aquell moment, i als vehicles de la Unió Europea que circulen per Vila-real. A més, es comprovaran totes aquelles reformes que s'hagueren pogut realitzar en el vehicle i que no tenen la corresponent autorització.

La Policia Local recorda que no haver passat la inspecció tècnica en el termini obligatori suposa una infracció greu que comporta una multa econòmica de 200 euros i la immobilització del vehicle si aquest suposa un risc per a la circulació, que no es podrà moure fins que s'hagen arreglat les deficiències.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es