Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Els guanyadors del projecte Esprai comencen a pintar els seus grafits en els espais públics de la ciutat

dissabte, 21 de setembre de 2013

Els guanyadors del projecte Esprai pinten els seus grafits

Els guanyadors del projecte Esprai, impulsat per la Regidoria de Joventut per a l'embelliment dels espais urbans amb murals de grafit, han començat a pintar amb els seus esprais els dos murs escollits per a aquesta primera edició del certamen: la paret del col·legi públic Angelina Abad i el pas a desnivell del carrer dels Furs de València. Enrique Navarro, Leonardo Caro, José J. Granero i Víctor García són els quatre guanyadors que, aquest matí, han rebut el material necessari -esprais, pinzells, corrons i elements de protecció- per a poder plasmar les seues obres en els murs escollits.

"El projecte Esprai ens permet conjugar la creativitat dels joves i, al mateix temps, donar resposta a les demandes veïnals per a rehabilitar determinades zones de la ciutat", explica el regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Xavi Ochando, qui detalla que, en el cas del pas a desnivell del carrer dels Furs de València, "aquesta va ser una de les principals reclamacions de les associacions en els pressupostos participatius".

En aquesta primera edició del certamen, es van presentar un total de 23 esbossos de joves grafiters. D'entre elles, el treball presentat per Leonardo Humberto Caro va ser seleccionat en primer lloc, amb un premi de 400 euros, i els altres sis guanyadors (José J. Granero, Isabelle Nuytten, Esther Tàrrega, Víctor García, Gema García i Enrique Navarro) van rebre 100 euros cadascun, concedits tots ells per l'empresa de neteja viària Cespa. El projecte compta també amb la col·laboració de l'empresa barcelonina Montana Colors, dedicada a l'art urbà, que ha proporcionat, juntament amb d'altres obsequis, el material per a plasmar els treballs als espais urbans. "Aquesta empresa estava molt interessada a formar part d'aquesta iniciativa i donar suport als joves que els agrada aquest art i que es llancen amb nous projectes i idees", conclou Ochando.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es