Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Vila-real obri la convocatòria del Pla d'ocupació conjunt fins al 31 d'octubre per a afavorir fins a 261 contractacions

dimarts, 24 de setembre de 2013

El Pla d'ocupació conjunt, impulsat per l'Ajuntament de Vila-real, la Diputació Provincial i la Generalitat Valenciana per a fomentar la contractació de persones aturades en la ciutat, obri demà i fins al 31 d'octubre el termini de presentació de sol·licituds per a poder acollir-se a les ajudes. El consistori vila-realenc ha publicat avui en el Butlletí Oficial de la Província les bases reguladores d'aquesta línia de subvencions, que poden també consultar-se en el tauler d'edictes electrònic i en la secció Programes d'ocupació del portal municipal de l'ocupació i la formació, destinada a afavorir la contractació de desocupats per part d'empreses radicades al municipi.

Per a accedir a aquest programa d'ajudes, les empreses interessades han de tenir el seu centre de treball a Vila-real i contractar, a partir de demà, a treballadors del municipi que estiguen en situació d'atur i inscrits com a demandants de treball al Servef des d'almenys l'1 de març de 2013. La durada mínima dels contractes serà de tres mesos, amb una jornada d'almenys 25 hores, i l'ajuda màxima a rebre per cadascuna de les contractacions serà de 750 euros, ampliables a 1.125 euros quan es faça efectiva l'aportació de la Generalitat Valenciana al pla.

En total, el programa compta amb 195.750 euros inicials destinats al foment de la contractació i la lluita contra l'atur, finançats a parts iguals (97.875 euros) per l'Ajuntament i la Diputació i ampliables en idèntica quantitat amb l'aportació autonòmica al programa. La convocatòria permetrà ajudar les empreses locals en un màxim de 261 contractacions.

Les empreses o entitats interessades a participar del pla d'ajudes poden dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local per a resoldre els seus dubtes i formalitzar en el Registre d'entrada de l'Ajuntament, fins al 31 d'octubre, les seues sol·licituds.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es