Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular escriurà la primera novel·la col·lectiva en les Jornades de Creació Literària

dimecres, 25 de setembre de 2013

Jornades de Creació literària

La Universitat Popular impulsa la primer novel·la col·lectiva escrita per tots aquells vila-realencs i vila-realenques participants a les Jornades de Creació Literària programades per la tardor. L'editor i escriptor vila-realenc Ángel Gil Cheza serà qui guiarà el grup en aquesta "aventura literària sense precedents" que és escriure una novel·la a diverses mans i en només tres mesos.

Les jornades, per a les quals s'ha obert ja el termini d'inscripció, començaran el 5 d'octubre i es desenvoluparan de manera presencial durant tres dissabtes de la tardor (5 d'octubre, 9 de novembre i 14 de desembre), en horari de 10.00 a 14.00 hores i en el centre d'educació ambiental El Termet. Les jornades presencials es completaran amb treball tutoritzat i en contacte directe amb el monitor via telèfon i internet. El llibre resultant es farà físic i es publicarà en paper per a la seua venda, els beneficis de la qual es destinaran a causes socials per a ajudar els sectors més desfavorits de la població.

El monitor de les jornades compartirà els seus coneixements del món editorial i literari amb els participants, que seran els encarregats de crear els personatges i les trames i argument de la novel·la, trobar l'estil, el ritme i el to d'aquesta primer relat col·lectiu de la Universitat Popular. La matrícula per a participar de les jornades i ser coautors de la novel·la costa 20 euros i es pot formalitzar fins al 10 d'octubre a la Casa dels Mundina.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es