Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial

El I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial de Vila-real obri el termini d'inscripció

dissabte, 28 de setembre de 2013

Reunió de treball del I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial

Després del tancament definitiu del programa, el I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial de Vila-real obri a partir del 30 de setembre el termini d'inscripció per a tota aquella persona que estiga interessada a participar en unes jornades que, durant els dies 29, 30 i 31 de gener de 2014, citaran a l'Auditori ponents de gran rellevància i prestigi en l'àmbit de la mediació com ara Emilio Duró, Albert Espinosa, Vicente Garrido o Fernando G. Delgado, entre molts altres. La inscripció es realitzarà a través de la pàgina oficial del congrés http://congresoiberoamericano.vila-real.es.

"Seran tres dies de compartir coneixements sobre temes com la resiliència, la mediació com a eina fonamental per a la gestió de conflictes i la construcció de pau, tot això dut a la pràctica a través de la reflexió i la interacció entre ponents i assistents", explica la inspectora de la Policia Local i responsable del congrés, Rosana Gallardo. "És per tot això", afegeix, "que des de l'Ajuntament s'aposta per promocionar una autèntica cultura de l'acord, de la convivència i de les relacions interpersonals cercant les necessitats de sumar voluntats per a arribar al consens i crear així espais de consciència cívica i de relació, dins de la societat, on les persones poden canalitzar els seus problemes a través de la mediació policial".

A més del web, amb tota la informació sobre ponents, programa i inscripcions, el Congrés de Mediació ha habilitat una pàgina en Facebook (I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial) i un compte de Twitter (@CongresPolicial) per a informar i difondre totes les notícies, novetats i concursos de les jornades. També existeix la possibilitat de fer consultes concretes als telèfons 964 547 010 / 86.

El I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial, organitzat per la Regidoria de Relacions Institucionals i la Policia Local, se celebrarà del 29 al 31 de gener, després de la gran acollida rebuda pels anteriors congressos celebrats a Vila-real, i, segons apunta la inspectora Gallardo, està generant grans expectatives tant en l'àmbit nacional com internacional.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es