Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Quatre alumnes del Campus Interpretatiu d'estiu accedeixen a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València

tornar Imprimir

diumenge, 29 de setembre de 2013

Sala de premsa, Joventut, Serveis Socials

Campus interpretatiu d'estiu

Quatre alumnes del Campus Interpretatiu d'estiu accedeixen a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València

Un total de quatre alumnes del Campus Interpretatiu impartit aquest estiu a Vila-real han superat amb èxit les proves de selecció a les quals s'han presentat més de 120 aspirants i han pogut accedir als estudis d'Art Dramàtic que es cursen a la Universitat Politècnica de València. El curs preparatori ha tingut lloc durant els mesos de juliol i agost al Centre Social Municipal i, en aquest, els alumnes, a més d'aprendre mètodes d'interpretació, han pogut comptar amb visites regulars d'actors, els quals els han proporcionat pautes per a superar les proves d'accés a l'Escola Superior d'Art Dramàtic. Entre els actors es troben Sergio Caballero, Abel Zamora, Carles Alberola, Carmen Juan o Pepa Cases.

"Tots ells coincideixen a destacar l'enorme potencial que els joves de Vila-real poden aportar al món del teatre i la interpretació", explica l'actor David Fernández, membre d'Impulsa Teatre i docent d'aquest curs, que s'ha mostrat orgullós dels èxits aconseguits pels alumnes i "de l'esperit d'esforç i superació que han mostrat durant aquest Campus Interpretatiu d'estiu".

Per la seua banda, les regidories de Serveis Socials i Joventut, que han col·laborat en aquest campus, ressalten el projecte com a molt positiu i encaminat al creixement dels joves, els quals, a més de passar un estiu diferent, també han vist satisfetes les seues expectatives.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es