Inici

ViLANet centra en el món dels videojocs la seua segona edició aquest cap de setmana a l'Espai Jove

tornar Imprimir

dijous, 10 d'octubre de 2013

Noves tecnologies, Joventut

ViLANet centra en el món dels videojocs la seua segona edició aquest cap de setmana a l'Espai Jove

L'Espai Jove torna a acollir, per segon any consecutiu i durant tot el cap de setmana, l'esdeveniment de tecnologia, ciència, innovació i oci digital destinat als amants de les noves tecnologies ViLANet. En aquesta segona edició, el certamen se centrarà en el món dels videojocs, un mercat en continu creixement al qual cada vegada se suma més públic de totes les edats.

A més, l'organitzadora d'aquest esdeveniment, l'associació PINT torna a incidir en la seguretat informàtica i, per això, seran els professionals del sector els qui aportaran nous coneixements i experiències relacionades amb aquesta matèria. Hi haurà també una LAN les 24 hores del dia per a tots els participants on compartir arxius, jugar en xarxa i accés a internet.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut i acull una gran varietat de xarrades, tallers i competicions en línia dirigides tant a professionals com a aficionats. El certamen obrirà les seues portes al públic divendres que ve 11 d'octubre a les 17.00 hores i romandrà fins al diumenge 13 d'octubre a les 20.00 hores.

Més informació en: http://vilanetcon.org/

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es