Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real tanca la campanya per a controlar la ITV en cotxes i ciclomotors amb 30 denúncies

divendres, 11 d'octubre de 2013

La campanya per a controlar la inspecció tècnica de vehicles en cotxes i ciclomotors posada en marxa a finals de setembre i fins al 4 d'octubre per la Policia Local de Vila-real s'ha saldat amb 311 proves realitzades i 30 denúncies, totes elles per no haver passat la revisió ordinària, la qual cosa representa el 9,6% dels tests realitzats. El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha recordat que "aquest tipus de campanyes no es realitzen per un afany recaptatori sinó per a incrementar la seguretat viària i assegurar que els vehicles que circulen per la ciutat ho fan en condicions".

La Policia Local de Vila-real va iniciar el passat 23 de setembre una campanya per a controlar la inspecció tècnica de vehicles per a identificar si cotxes i ciclomotors havien passat l'obligatòria revisió ordinària i extraordinària. Els agents de la Unitat de Trànsit van dur a terme aquests controls en diferents punts de la ciutat i en diferents horaris, tant nocturns com a diürns. A més, la campanya també incidia a controlar aquelles infraccions complementàries a la ITV com són no portar l'adhesiu que identifica haver passat la revisió, una incorrecta ubicació d'aquest o manca de l'informe tècnic, així com comprovar aquelles reformes que s'hagueren realitzat al vehicle i que no tenien la corresponent autorització.

En tots aquells casos en els quals hi ha hagut denúncia, aquesta infracció greu suposa una multa econòmica de 200 euros.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es