Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Un taller de la Regidoria d'Esports i Salut apropa les tècniques de relaxació de la sofrologia a la ciutadania

tornar Imprimir

dissabte, 19 d'octubre de 2013

Sala de premsa, Sanitat

Taller de sofrologia

Un taller de la Regidoria d'Esports i Salut apropa les tècniques de relaxació de la sofrologia a la ciutadania

La regidoria d'Esports i Salut, que dirigeix Silvia Gómez, ha organitzat un curs pràctic en el qual s'ensenyaran i practicaran les principals tècniques de relaxació física i mental de la sofrologia. "La sofrologia és una disciplina científica que permet gestionar de forma eficaç i saludable l'estrés i les emocions negatives i ajuda l'individu a desenvolupar-se de forma més positiva dia a dia", explica el professor del curs, Héctor Jorge.

Entre els beneficis que, segons Jorge, aporta l'aplicació de les tècniques sofrològiques a la nostra vida estan els d'aprendre a gestionar l'ansietat, millorar la qualitat del somni, augmentar l'autoestima, potenciar la concentració i memòria, véncer els mals hàbits i incrementar la productivitat i creativitat. "En cap cas", matisa el responsable del curs, "no es tracta d'una tècnica de relaxació muscular, ni una hipnosi clínica, ni una escola de ioga, budisme o zen japonés".

El curs està orientat al públic en general i es desenvoluparà en 27 sessions en què es realitzarà una breu explicació teòrica sobre diversos temes relacionats amb l'estrés i la salut i una part pràctica de tècniques de relaxació que s'exercitaran a classe de forma conjunta i en les quals s'explicarà què, com i per a què són cadascun dels exercicis. A més, els assistents hauran de portar una gravadora o un telèfon mòbil per a poder gravar la sessió i "així practicar a casa".

El taller s'impartirà els dijous de 9.30 a 11.30 hores a l'edifici de Serveis Socials, començarà el pròxim dia 31 d'octubre i durarà fins al juny. De moment, i per donar a conéixer les característiques i els beneficis d'aquesta disciplina, s'ha organitzat una sessió informativa gratuïta dijous que ve, 24 d'octubre, a les 9.30 hores al mateix centre social.

Galeria multimèdia

Imatges

Taller de sofrologia_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es