Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local realitzarÓ durant la setmana que ve una campanya de control en els vehicles de transport escolar

diumenge, 3 de novembre de 2013

La Policia Local de Vila-real posarÓ en marxa, des de demÓ, 4 de novembre, i fins al diumenge 10, una campanya de control d'aquells vehicles dedicats al transport escolar i de menors dins del terme municipal amb l'objectiu de garantir la seguretat dels xiquets i certificar que els vehicles en els quals es traslladen compleixen totes les mesures que marca la normativa.

Durant tota la setmana, els agents intensificaran les inspeccions sobre els vehicles destinats al transport d'escolars, i comprovaran que les autoritzacions i els documents que han de tenir aquests vehicles siguen els correctes per a prestar el servei. Per a aš˛, es verificarÓ que les condicions tŔcniques i elements de seguretat del vehicle sˇn els que exigeix la normativa i que els requisits especials que ha de complir el conductor, com el permÝs de conducciˇ o els temps de conducciˇ i descans, sˇn els estipulats.

Una part important d'aquesta campanya se centrarÓ en la inspecciˇ dels vehicles per a comprovar que compleixen els requisits exigits per la normativa en els quals s'estableix l'antiguitat mÓxima permesa, l'asseguranša de responsabilitat civil ilĚlimitada, l'obligatorietat d'anar identificat degudament amb el senyal de transport escolar i revisar que els menors van acompanyats per una persona degudament qualificada. A mÚs, tambÚ es prestarÓ especial atenciˇ a la utilitzaciˇ dels sistemes de retenciˇ instalĚlats en el transport escolar per tal de comprovar que compleixen totes les mesures de seguretat.

Els agents de la Unitat de TrÓnsit duran a terme aquesta campanya, que s'emmarca dins dels controls que la Policia Local de Vila-real realitza, peri˛dicament, durant el curs escolar amb l'objectiu de vetlar i reforšar l'atenciˇ en la seguretat dels menors.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es