Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Dos tallers pràctics per a emprenedors verds ajuden a identificar les oportunitats de negoci en el sector ambiental

tornar Imprimir

dilluns, 4 de novembre de 2013

Sala de premsa, Medi Ambient

Taller d'emprenedors verds_1

Dos tallers pràctics per a emprenedors verds ajuden a identificar les oportunitats de negoci en el sector ambiental

Una vintena de persones han participat aquest matí en el primer dels tallers per a emprenedors verds de la Regidoria de Sostenibilitat per a fomentar l'emprenedoria i la responsabilitat ambiental i aprendre a identificar les oportunitats de negoci que ofereix a l'àmbit local i comarcal. El taller forma part de les activitats del 9é Mes de la Sostenibilitat, que dilluns que ve ha programat una segona sessió pràctica amb l'exposició d'iniciatives d'èxit i dinàmiques de grup.

El taller s'ha impartit a l'edifici de Pius XII i ha centrat aquesta primera sessió en la identificació de conflictes i necessitats ambientals, a partir de reflexions, fitxes individuals i treball en grup, a més de parlar sobre les oportunitats de les anomenades ocupacions verdes com a resposta o eixida a la crisi econòmica. La segona sessió, dilluns que ve, estarà més centrada en la identificació d'oportunitats de negoci. "Amb aquests dos tallers pràctics volem posar l'accent en totes les possibilitats del sector ambiental com a generador d'economia i ocupació, en particular en la situació de crisi actual, al mateix temps que fomentem els valors de l'emprenedoria i l'economia sostenible entre els nostres emprenedors", valora el regidor de Sostenibilitat, Xus Sempere.

Els tallers estan dirigits fonamentalment a emprenedors verds que estiguen desenvolupant o tinguen en projecte iniciatives empresarials dins de l'àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient. Per participar en la sessió del dilluns 11 de novembre els interessats han d'inscriure's prèviament en mediambient@ajvila-real.es fins a completar l'aforament de 25 places del taller.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Taller d'emprenedors verds
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es