Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

El Mes de la Sostenibilitat premia el compromís ambiental de Vicent Vicent, Terraqua Agrobotiga i Protecció Civil

tornar Imprimir

diumenge, 10 de novembre de 2013

Sala de premsa, Medi Ambient, Protecció Civil

9é Mes de la Sostenibilitat_1

El Mes de la Sostenibilitat premia el compromís ambiental de Vicent Vicent, Terraqua Agrobotiga i Protecció Civil

El servei municipal de Protecció Civil, Terraqua Agrobotiga i el responsable durant 30 anys del Centre d'Educació Ambiental El Termet, Vicent Vicent, són els premiats del 9é Mes de la Sostenibilitat, que reconeix la labor i trajectòria d'empreses i col·lectius locals en la conscienciació ambiental i en la defensa i conservació de l'entorn. El regidor de Sostenibilitat, Xus Sempere, ha donat a conéixer els guardonats d'aquesta novena edició, que es lliuraran dijous que ve, 14 de novembre, a les 19.00 hores al CEA El Termet, i ha destacat de cadascun d'aquests "la seua aposta per la difusió i promoció dels valors ambientals i per la construcció d'una economia i una societat més sostenibles".

"Els tres premiats d'enguany representen tres formes diverses però complementàries i necessàries per a continuar avançant en la construcció d'una Vila-real més respectuosa amb l'entorn i més sostenible, ja siga des de l'àmbit educatiu i divulgatiu que representa la trajectòria de Vicent Vicent, com des del servei públic de Protecció Civil o el sector empresarial que representa enguany Terraqua", detalla Sempere. Els guardons es lliuraran en la gala de cloenda del 9é Mes de la Sostenibilitat, que des del passat 14 d'octubre ha portat a Vila-real activitats de promoció i difusió dels valors sostenibles, com el primer voluntariat ambiental, el taller d'emprenedors que demà dilluns celebra la seua segona sessió, una campanya de reciclatge i lliurament de portaentrepans entre els escolars o les Jornades del Paisatge Protegit del Millars, entre d'altres activitats.

Els premiats

Vicent Vicent Paradells. El premi del Mes de la Sostenibilitat reconeix la trajectòria professional i dedicació de Vicent Vicent a la sensibilització ambiental d'alumnes de tota la província. Vicent ha estat durant quasi 30 anys responsable del Centre d'Educació Ambiental El Termet, pel qual han passat més de 70.000 alumnes i que ha aconseguit convertir en un referent en educació ambiental, a més de col·laborar en la difusió i divulgació dels valors ambientals de Vila-real.

Terraqua Agrobotiga. La Regidoria de Sostenibilitat reconeix amb aquest premi la bona gestió ambiental d'un establiment que ha estat el primer de la ciutat a obtenir el distintiu Green Commerce, ja que compleix els criteris recomanats pel projecte des de les primeres auditories ambientals sense necessitat d'aplicar mesures correctives. Terraqua, a més, integra la gestió sostenible en totes les activitats del negoci de manera transversal, des de la compravenda de productes fins al manteniment del local o la informació al client.

Protecció Civil. El premi reconeix la implicació del servei municipal i l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil en el foment del voluntariat i, en particular, la seua col·laboració en la posada en marxa del primer projecte de voluntariat ambiental de Vila-real, tant per la seua ajuda en el disseny dels continguts del programa com en el seu desenvolupament posterior.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

9é Mes de la Sostenibilitat_2
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es