Inici -> └rees -> Educaciˇ -> Escola Oficial d'Idiomes

L'aulari de l'EOI de Vila-real incorpora un grup de valenciÓ a l'oferta d'idiomes d'aquest curs

dimecres, 13 de novembre de 2013

L'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes a Vila-real incorporarÓ aquest mes un nou grup de valenciÓ en el nivell intermedi B1. D'aquesta manera, l'aulari local amplia la seua oferta d'idiomes, que fins ara nomÚs inclo´a classes d'anglÚs, francÚs i alemany. La regidora d'Educaciˇ, Rosario Royo, ha mostrat la seua satisfacciˇ davant l'ampliaciˇ de l'oferta docent en la ciutat, si bÚ recorda que una de les principals mancances en formaciˇ de llengŘes a Vila-real que segueix sense ser coberta per part de la Generalitat Ús l'anglÚs.

Referent a aix˛, Royo apunta que el passat 11 d'octubre es va remetre a la Conselleria l'acord adoptat pel Ple Municipal el 30 de setembre, a travÚs del qual el consistori reclama la creaciˇ de l'Escola Oficial d'Idiomes a Vila-real compromesa per la Generalitat o l'ampliaciˇ de l'aulari local. A mÚs, el passat 11 de novembre es va remetre de nou l'acord, juntament amb les c˛pies del "centenar de reclamacions davant l'escassesa de places oferides a Vila-real, sobretot en anglÚs, un idioma en el qual de nou aquest curs no s'ha pogut atendre la demanda de prop de 600 persones". "En un moment com l'actual, la formaciˇ en idiomes Ús indispensable, per aix˛ seguirem exigint al Consell que atenga d'una vegada les necessitats de la ciutadania de Vila-real i dote la ciutat de l'Escola Oficial d'Idiomes a la qual es va comprometre", afegeix Royo.

El nou curs de valenciÓ, que respon a una peticiˇ del departament de ValenciÓ de l'Escola Oficial d'Idiomes de Castellˇ, s'impartirÓ els dimarts i dijous de 15.00 a 17.00 hores. El grup integrarÓ els dos nivells d'intermedi en un i, en funciˇ de la resposta que obtinga, podria incrementar-se l'oferta en pr˛xims cursos.

La matrÝcula pot formalitzar-se a la secretaria de l'EOI de Castellˇ fins al dia 22 de novembre i les classes comenšaran el dimarts 26 de novembre.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es