dijous, 14 de novembre de 2013
Les IV Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real han repartit entre els vila-realencs unes 500 racions d'olla de la Plana, cuinades per la recentment creada Associació Cultural Gastronòmica i Ramadera de Vila-real a la plaça Major, amb foc lent i amb tots els ingredients del tradicional plat de cullera.
A més, paral·lelament, a la plaça de la Vila ha tingut lloc el concurs d'olla de la Plana que ha enfrontat una desena de restaurants locals (Bodegón de Carlos, Ca Alex, El Casino, El Gaucho, Els Lluïsos, Hostal Sant Joan, Juani, La Olivereta, Navarro i Sedre) en la modalitat tradicional i dos més en la variant innovadora (Al d'Emilio i El Miso). Un jurat professional, integrat per Miguel Barreda (restaurant Cal Paradís), Pere Sales (restaurant de l'hotel Luz de Castelló); Manuel Martín, director de l'Escola d'Hostaleria de Castelló; Francisco González, crític gastronòmic, i Conchita Ibáñez, presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa de Vila-real, ha estat l'encarregat de degustar i seleccionar els millors plats d'olla de la Plana de la ciutat, que no es revelaran fins a la cloenda de les jornades, al desembre.
Els regidors d'Economia, Pasqual Batalla, i Turisme, Emilio M. Obiol, juntament amb el president de la Junta de Festes i la reina i dames de les festes, han participat també en la degustació popular.
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es