Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La Regidoria de la Dona estrena el 20 de novembre el taller 'El part com a repte', amb tècniques d'hipnopart i relaxació per a futures mares

tornar Imprimir

diumenge, 17 de novembre de 2013

Igualtat, Sala de premsa

La Regidoria de la Dona estrena el 20 de novembre el taller 'El part com a repte', amb tècniques d'hipnopart i relaxació per a futures mares

El dia 20 de novembre se celebra el Dia Universal dels Drets de la Infància i la Regidoria de la Dona ha escollit aquesta data per a difondre "El part com a repte". "Es tracta d'una de les moltes activitats que es programen des de la regidoria, en aquest cas amb l'objectiu d'abordar la incertesa, la inquietud i la por amb què moltes novençanes afronten aquest moment únic de la seua vida", explica la regidora de la Dona, Mònica Àlvaro.

"Amb el part culmina un procés molt especial, com és la gestació, i comença un altre de nou i molt important: la maternitat. Però és cert que a moltes dones, sobretot les primerenques, el moment del part les esglaia i atemoreix. Per mitjà d'aquest taller, de dues hores de duració, des de la regidoria volem ajudar les futures mares a afrontar aquest moment únic, i per això ens basarem en tècniques de control de l'ansietat, respiracions i fins i tot introduirem la conductivitat amb tècniques innovadores d'hipnopart que que s'han demostrat d'utilitat a l'hora d'afrontar aquest moment vital", declara la regidora de l'àrea.

"Volem ajudar les dones vila-realenques en aquells aspectes rellevants de la seua vida i el part és un moment transcendental en la vida de qualsevol dona", detalla la regidora, que indica que, amb aquesta vocació d'ajuda i interés per les qüestions pròpiament de gènere, des de la regidoria, s'han programat aquests dos tallers "per a assessorar, aconsellar i tractar un dels aspectes més importants que afecta les dones".

Les xarrades tindran lloc a la sala d'actes del Centre Social el dia 20 de novembre, a les 9.30 hores i a les 18.00 hores, i seran impartides per Anna Maria Ramos Ribelles, psicòloga i ponent en el tema.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es