Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Les biblioteques de Vila-real celebraran el Nadal amb activitats infantils i la visita del missatger reial

dilluns, 25 de novembre de 2013

Contacontes infantil en la Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Vila-real ha presentat la campanya d'activitats de Nadal per al mes de desembre amb la intenció de despertar l'interés i fomentar l'hàbit de lectura entre els més menuts. Com en anys anteriors, es realitzaran activitats d'animació lectora de temàtica nadalenca, a més dels tallers de manualitats i de decoració específica d'aquestes dates.

En concret es portaran a terme nou tallers del 9 al 12 de desembre destinats a xiquets de 2 a 5 anys, amb tres sessions en cada centre (Biblioteca Infantil de l'avinguda de Pius XII, agència de lectura del Pilar i agència de lectura Solades) de 17.30 a 18.15 i de 18.15 a 19.00 hores, segons les edats. A més de preparar retallables, separadors de lectura i adhesius nadalencs per a tots els xiquets i les xiquetes, els centres bibliotecaris infantils han confeccionat una guia de lectura amb els seus llibres de temàtica nadalenca i, juntament amb la guia, es farà una exposició dels llibres.

L'any es tancarà amb la tradicional visita del patge dels Reis d'Orient, que estarà el dia 16 a l'agència del Pilar, el 17 a l'agència Solades i el 18 a la Biblioteca Infantil de Pius XII. Aquests tres dies l'ajudant dels Reis d'Orient rebrà els xiquets i les xiquetes de Vila-real a les 17.30 hores per tal de recollir les seues cartes i els animarà a incloure llibres en les seues peticions.

D'altra banda, la Biblioteca Central dedica la seua guia de lectura mensual a la literatura canadenca, de molt d'interés en aquest moment per haver rebut el Premi Nobel l'escriptora de relats canadenca Alice Munro. Pel que fa a la secció de Dossiers vila-realencs, commemora el bicentenari del naixement del poeta, militar i diputat Manuel Benedito Calzada, així com els 125 anys de la mort del benefactor Josep Ramon Batalla Cubedo, sobre qui es publiquen alguns articles digitalitzats de la secció local.

Pel que fa al blog de la Biblioteca, publica en la seua secció Tresors Digitals un nou lliurament al voltant de la literatura neoclàssica. Com sempre, a més de llegir una presentació de cada obra, els visitants de la pàgina podran accedir lliurement als textos en línia en la seua versió original, i en molts casos a la traducció espanyola i també a l'audiollibre d'aquestes obres en la seua versió original.

Galeria multimèdia

Imatges

Casa Benedito. Dossiers vila-realencs Tesoros digitales. Revista digital de la Biblioteca
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es