Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Un total de 17 empreses de Vila-real sol·liciten acollir-se al Pla d'ocupació conjunt per a la contractació de 31 persones

dilluns, 2 de desembre de 2013

Reunió informativa del Pla d'Ocupació Conjunt_4

Les empreses de Vila-real han formalitzat la sol·licitud per a acollir-se a les ajudes a la contractació d'un total de 31 persones, dins del Pla d'ocupació conjunt impulsat per la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament. Segons les dades recaptades fins al dissabte per l'oficina habilitada pel consistori per a facilitar a les empreses la informació i tramitació de la subvencions, han estat 17 les mercantils que han sol·licitat acollir-se a les ajudes, de les quals una ha demanat 10 contractes i una altra, sis. Els tècnics del Departament d'Economia hauran de corroborar ara que les sol·licituds compleixen els requisits establerts per la Generalitat per al Pla d'ocupació i remetre-les a la Diputació per a la seua validació abans del pròxim divendres 13 de desembre.

"Ens hauria agradat que foren moltes més, però lamentablement les condicions del programa imposades pel Consell són molt restrictives i això ha frenat moltes empreses que, en canvi, sí que havien mostrat interés per conéixer les condicions del pla, com es va veure en la reunió informativa que va organitzar l'Ajuntament a l'Auditori", assenyala el regidor de l'àrea, Pasqual Batalla. "Tanmateix", puntualitza el responsable d'Economia, "des del consistori s'han fet tots els esforços possibles i més per a difondre el Pla d'ocupació conjunt i facilitar a les empreses la sol·licitud de les ajudes, perquè qualsevol euro que vinga per a lluitar contra l'atur sempre serà ben rebut".

En aquest sentit, Batalla recorda que l'Ajuntament va ser el primer a ampliar la dotació econòmica del Pla d'ocupació conjunt, que finalment ha comptat amb 293.625 euros, aportats a parts iguals per cadascuna de les administracions implicades. Les empreses que s'acullen al pla rebran una subvenció de 1.125 euros per cada treballador aturat contractat, per un període mínim de tres mesos. A més, el consistori vila-realenc també va acordar l'ampliació fins al 30 de novembre del termini per a la presentació de sol·licituds, i ha habilitat una oficina específica per a la tramitació de les ajudes i ha promogut la difusió del programa a través de díptics i activitats com la sessió informativa celebrada a l'Auditori, a la qual van acudir unes 120 empreses i 250 persones aproximadament.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es