Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La UCAN de la Policia Local serveix d'exemple a la creació d'unitats canines en tot el país en un curs pràctic al Termet

diumenge, 8 de desembre de 2013

Poc més d'un any després de la seua creació, a l'octubre de 2012, la Unitat Canina de la Policia Local de Vila-real (UCAN) es converteix la pròxima setmana en referent per al disseny i creació d'aquest tipus de cossos en tot el territori estatal de la mà del Curs de creació d'unitats canines i iniciació a l'especialitat de guia caní en la Policia Local. El curs es desenvoluparà durant tres dies, de l'11 al 13 de desembre, amb sessions teòriques i pràctiques que s'impartiran en la sala d'actes de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia. 

El curs, dirigit específicament a membres de policies locals, ha despertat gran interés en els cossos municipals de tota la Comunitat i l'Estat. De fet, les 25 places oferides es van completar ràpidament amb inscripcions procedents de Pamplona, Madrid, Alcobendas, Menorca i municipis de la Comunitat com Onil, Alacant, Elx, València, Algemesí o Alginet, a més d'agents de policies locals de la província. 

El curs pretén donar a conéixer les unitats canines i els passos necessaris per a la seua creació com a eina eficaç en la prevenció del consum d'estupefaents. Els diferents models d'unitats canines i els processos d'ensinistrament i socialització dels gossos seran algunes de les matèries que s'oferiran en les jornades, impartides per l'oficial i instructor de la UCAN, Juan Sánchez Mundo, l'agent i guia de la unitat Alejandro Monferrer i l'agent i responsable de la URCO de la Policia Local de Burjassot, Jesús Cortés. Les jornades inclouen també sessions pràctiques amb els gossos que aporten els participants en el curs.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Curs de creació d'unitats canines
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es