Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Les Biblioteques obrin l'any nou amb prop de 100 activitats per a fomentar l'hàbit lector entre els més menuts

dimarts, 17 de desembre de 2013

Activitats d'animació lectora_1

El Departament de Biblioteques ha programat per al primer trimestre de l'any prop de 100 activitats destinades a fomentar l'hàbit lector entre els més menuts, 80 de les quals estan destinades als xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 1 i 6 anys. Les places disponibles són 150 i el període d'inscripció s'obrirà del 23 de desembre al 3 de gener. Per poder apuntar-se és necessari ser soci de les biblioteques i portar llibres en préstec. Les activitats d'animació lectora començaran el dilluns 13 de gener. 

Per als més xicotets, d'1 a 2 anys, l'activitat prevista és la bebeteca anomenada Contes i bolquers, que es realitzarà en la secció Infantil de l'avinguda de Pius XII els dimarts, en horari de 17.30 a 18.15 hores. La inscripció es realitzarà també del 23 de desembre al 3 de gener. 

L'activitat Contes amb sentiments, destinada a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys, en la qual es relacionen els sentiments dels participants amb els llibres que poden llegir de la biblioteca, es realitzarà en dues sessions (de 17.30 a 18.15 i de 18.15 a 19 hores), els dimarts a l'agència de Solades, els dimecres a la del Pilar i els dijous a la secció Infantil. A més, una vesprada a la setmana (dilluns a l'agència del Pilar; dimarts a la secció Infantil i dimecres a Solades), en horari de 17.30 a 18.30 hores, en cada centre bibliotecari es durà a terme un nou taller de lectura denominat Embarbussaments,dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 5 anys, en el qual es planteja, a través de jocs de paraules, com la llengua s'embolica de tal forma que resulta impossible parlar correctament. 

Totes les persones interessades ja poden passar pels centres bibliotecaris o consultar el web del Servei Municipal de Biblioteques per a informar-se de la campanya abans de la inscripció. 

Durant el mes de gener, començarà també l'activitat Coneix la biblioteca, que consisteix en visites guiades als centres bibliotecaris amb els col·legis que prèviament es van inscriure a l'octubre i novembre. En total, s'han programat 15 visites.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es