Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La Universitat Popular tanca el divendres la temporada 2013 amb l'exposició col·lectiva dels treballs dels alumnes

tornar Imprimir

dimecres, 18 de desembre de 2013

Sala de premsa, Educació

Exposició de treballs de la Universitat Popular_1

La Universitat Popular tanca el divendres la temporada 2013 amb l'exposició col·lectiva dels treballs dels alumnes

La Universitat Popular obri el divendres, a la Fundació Caixa Rural Vila-real, l'exposició dels treballs realitzats pels alumnes dels diferents cursos i tallers, en una mostra que suposa el colofó de les campanyes 55 i 56 de la Universitat Popular, celebrades el 2013. "Podem fer un balanç molt positiu de com han transcorregut aquestes dues campanyes, amb iniciatives noves com el curs 'Fa temps que has deixat d'estudiar?' o el taller literari, que presentarà la primera novel·la col·lectiva de Vila-real durant les festes fundacionals, que han tingut una molt bona resposta", valora la regidora d'Educació, Rosario Royo. 

En les dues campanyes de 2013 de la Universitat Popular, més de 900 persones han pogut aprendre o perfeccionar els seus coneixements en matèries com pintura, treball en ceràmica, boixets o restauració de mobles, a més de jardineria, idiomes com rus o italià per a viatgers i també informàtica, una àrea que, destaca Royo, segueix tenint una excel·lent acollida entre la població. Amb la inauguració de la mostra, divendres que ve a les 19.00 hores, es posa fi a la temporada d'enguany amb la mirada posada ja en la confecció de la pròxima campanya de la Universitat Popular. "Vista la bona acollida que han tingut els nous cursos oferits enguany, a més dels tallers més tradicionals, el 2014 seguirem aprofundint en aquesta mateixa línia", avança Royo. 

En l'exposició, podran veure's els treballs dels alumnes de pintura, restauració de mobles, encordat i tapís, tècniques ceràmiques, boixets i labor de retalls. La mostra estarà oberta del 20 al 23 de desembre, els dies 27 i 30 d'aquest mes i el 2 i 3 de gener. L'horari per a visitar els treballs dels alumnes serà de 17.30 a 20.30 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Exposició de treballs de la Universitat Popular
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es