Inici -> Notícies UPC

Serveis Socials aborda en la campanya 'Para ja!' l'addicció dels joves a les pantalles electròniques

dimecres, 18 de desembre de 2013

Para ja!!! Joves i addició a les pantalles

La Regidoria de Serveis Socials, de la mà del centre Lluís Alcanyís i la UPC, reedita demà la seua campanya 'Para ja!', una iniciativa que es concretarà amb una xarrada col·loqui en la qual es tractaran les possibles addiccions dels joves a les pantalles, ordinadors, mòbils, tabletes o consoles. La xarrada tindrà lloc demà dijous, a les 15.30 hores, a la Biblioteca ubicada a l'avinguda de Pius XII. 

"Estem davant d'unes dates en les quals hi ha més temps lliure i contacte entre les famílies i, tal volta, més d'un pare o mare ara estiga preguntant-se si el seu fill o filla és un addicte a la pantalla", declara la regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro. "El que pretenem amb aquesta xarrada", puntualitza, "és tranquil·litzar els pares i mares i, sobretot, donar-los consells útils per si, en veritat, cal reestructurar el temps i la intensitat davant els aparells electrònics".

Aquesta és la segona vegada que Serveis Socials organitza aquesta taula redona i conferència, que vol ajudar els tutors i pares en l'educació dels seus fills. "La majoria de les vegades donem més importància de la que veritablement té el problema, però també es bo saber que hi ha unes pautes a seguir i observar a l'hora de prevenir una addicció amb aquest tipus de dispositius", conclou la regidora.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Para ja!!! Joves i addició a les pantalles_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Para ja!!! Joves i addició a les pantalles_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es