Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La campanya 'Convivència a les aules' lliura els diplomes als 60 alumnes del projecte per al foment del respecte entre escolars

dimecres, 18 de desembre de 2013

Lliurament de diplomes de la campanya Convivència a les aules

El programa Convivència a les aules, que porta a terme la Policia Local i la Regidoria d'Educació, ha lliurat aquest matí els diplomes als prop de 60 alumnes que han participat en aquesta edició de la campanya. En l'acte, que ha comptat amb la participació del primer tinent d'alcalde, Pasqual Batalla, la regidora d'Educació, Rosario Royo, i l'intendent general en cap de la Policia Local, José Ramon Nieto, s'han donat també els premis als tres guanyadors del concurs de redacció.

Amb el títol Trenca el silenci, la campanya de Convivència a les aules ha donat continuïtat a l'acció formativa del curs passat, SOS, m'escoltes?. En aquesta ocasió, el missatge que es volia donar als joves és que, si coneixen alguna persona que estiga passant per algun tipus de maltractament o abús, que no dubte en contar-ho.

Els tallers de Convivència a les aules estan destinats als alumnes de 1r i 3r d'ESO i estan dirigits per la inspectora Rosana Gallardo. El projecte consisteix en xarrades col·loqui, en les quals s'aborda la responsabilitat de la ciutadania respecte a conductes i actituds relacionades amb el bullying, el ciberbullying o l'assetjament escolar. A més, també s'imparteixen tallers destinats a la prevenció a càrrec de la Unitat Canina de la Policia Local, a través del projecte Precoes, per a prevenir el consum d'estupefaents entre els escolars.

El concurs de redacció d'aquesta edició de la campanya, dirigit als alumnes de 1r d'ESO, s'ha fet sobre el llibre En cap lloc, de Glòria Casteñares Martí. Els guanyadors han estat Andreu López (IES Broch i Llop), Vicent Llop (Consolació) i Guillem Soler (Broch i Llop).

Més imatges de l'acte de lliurament de diplomes al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament de diplomes de la campanya Convivència a les aules_3 Lliurament de diplomes de la campanya Convivència a les aules_2 Lliurament de diplomes de la campanya Convivència a les aules_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es