Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

El Ministeri de Cultura selecciona el web de la Biblioteca de Vila-real per a participar en el projecte europeu Europeana

dimarts, 31 de desembre de 2013

La pàgina web de la Biblioteca de Vila-real ha estat seleccionada per a formar part del projecte Europeana, una biblioteca digital d'accés lliure inaugurada el 2008 que reuneix col·leccions digitalitzades dels 27 països de la Unió Europea. Els fons d'aquesta xarxa inclouen les obres contingudes a les biblioteques, com llibres, audiovisuals, diaris, revistes, etc.

La Comissió Europea ha manifestat el seu interés a augmentar la interacció d'Europeana amb biblioteques espanyoles mitjançant dos tipus d'actuacions: incorporar els continguts de les biblioteques al projecte i difondre la xarxa per mitjà d'aquestes biblioteques. Amb aquesta finalitat el Ministeri de Cultura ha seleccionat un grup de biblioteques espanyoles, entre aquestes la de Vila-real, perquè l'ajuden a instal·lar i provar aquesta nova funcionalitat. La incorporació de la Biblioteca de Vila-real a Europeana es veu reflectida en un requadre cercador que permet fer recerques de tots els fons continguts en el projecte i que ja està instal·lat en la portada de la pàgina web de la Biblioteca. A més, ofereix la possibilitat d'accedir a tots els continguts digitals que la Biblioteca de Vila-real genera i que s'incorporen a aquest projecte europeu.

Galeria multimèdia

Imatges

Europeana
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es